Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
(-)
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Keuken
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Hapje
1
Apply Hapje filter
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Vegetarisch
12
Apply Vegetarisch filter
Glutenvrij
8
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
8
Apply Lactosevrij filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
3
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Aubergines met Arabische pesto
Fatima Marzouki
6 okt 2012
Snijd de aubergines in ronde plakken, bestrooi ze met zout en laat ze uitzweten. Spoel ze af, dep ze goed droog ...
Ingrediënten:
of 2 middelgrote aubergines
, zout, olijfolie, look, groene paprika
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Hapje
4 personen
Tonijn op 3 wijzen
Mijn Restaurant!
31 okt 2011
Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten:
Yellow-fin tonijn
,
rammenas
,
bieslook
, peper, zout
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen
Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten
Pascale Naessens
17 sep 2013
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de tomaten in fijne plakjes, snijd het harde witte gedeelte weg. Leg twee ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets, tomaten, mosterd, sojasaus,
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht
2 personen