Involtini (kalfsrollade gevuld met parmaham, Parmezaankaas en zongedroogde tomaten)

Mijn Restaurant!

Snij het kalfsvlees in 8 plakjes en sla ze met de deegrol plat tussen 2 vellen plastic folie. Beleg elk plakje ...
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de platte bil of spier van de platte bil), Parmaham, Parmezaanschilfers, zongedroogde tomaten, kalfsbouillon
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Harder met een roulade van aubergine, compote van tomaat en aardappelgnocchi

Lucie Ory - Mijn Restaurant!

Tomatencompote: Snij een kruis in elke tomaat en dompel ze enkele seconden in kokend water. Pel ze in ijskoud water, ...
Ingrediënten: aubergines, geitenkaas, munt, vloeibare honing, frietaardappelen
Gevorderde Meer dan 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen