Involtini (kalfsrollade gevuld met parmaham, Parmezaankaas en zongedroogde tomaten)
Ingrediënten
Bereiding
Snij het kalfsvlees in 8 plakjes en sla ze met de deegrol plat tussen 2 vellen plastic folie. Beleg elk plakje vlees met een half sneetje Parmaham, Parmezaanschilfers en 2 zongedroogde tomaten. Rol de belegde plakjes op bind ze telkens samen met keukentouw.
Voor de saus: Meng de bouillon met de kalfsfond, de 2 hele takjes tijm, een klontje boter en laat inkoken tot een gebonden saus. Zeef nadien deze saus en breng ze op smaak met peper en zout.
Doe het andere klontje boter in de pan en schroei daarin de kalfsrolletjes dicht op een kort, hevig vuur. Zet ze nadien gedurende 10 à 15 minuten in een oven van 180°. Haal de rolletjes uit oven en snij ze in mooie schijven.
Schik de schijven op de borden en sprenkel de saus erover. Serveer met groenten naar keuze en aardappelen of stokbrood.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be