Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Salades filter
Salades
Keuken
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
59
Apply Belgisch filter
Italiaans
16
Apply Italiaans filter
Amerikaans
9
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
9
Apply Aziatisch filter
Frans
5
Apply Frans filter
Thais
4
Apply Thais filter
Brits
2
Apply Brits filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Scandinavisch
2
Apply Scandinavisch filter
55383
1
Apply 55383 filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Salades filter
Salades
Remove Snack filter
Snack
Hoofdgerecht
43
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
12
Apply Hapje filter
Dessert
4
Apply Dessert filter
Lunch
3
Apply Lunch filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Soep
1
Apply Soep filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
3
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
2
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Dürum zelf maken
15 sep 2011
Zeef de bloem en het zout in een kom en voeg er geleidelijk het water aan toe terwijl je het deeg blijft kneden. ...
Ingrediënten: dürum bloem (harde tarwe), zout, water, plantaardige olie
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen
Vijgen met verse geitenkaas
Petra Vandewouer
20 sep 2011
Dressing: honing, olijfolie, notenolie, balsamicoazijn, peper en zout. Raketsla of mache ...
Ingrediënten:
verse vijgen
,
verse geitenkaas
, gehakte walnoten,
honing
,
gehakte peterselie
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Marokkaans
Salade
4 personen
Marokkaanse sinaasappelsalade
Petra Vandewouer
20 sep 2011
Pel de sinaasappelen à vif en haal de billetjes tussen de vliezen uit. Vang het sap op. Meng het sap met de oranjebloesem, ...
Ingrediënten: sinaasappelen, suiker (optioneel), kaneel,
oranjebloesemwater
,
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Marokkaans
Salade
4 personen