Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Keuken
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Belgisch
403
Apply Belgisch filter
Italiaans
91
Apply Italiaans filter
Frans
67
Apply Frans filter
Aziatisch
48
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
37
Apply Amerikaans filter
Brits
17
Apply Brits filter
Indisch
13
Apply Indisch filter
Marokkaans
12
Apply Marokkaans filter
Mediterraans
12
Apply Mediterraans filter
Spaans
11
Apply Spaans filter
Japans
10
Apply Japans filter
Midden-Oosters
10
Apply Midden-Oosters filter
Thais
7
Apply Thais filter
Scandinavisch
6
Apply Scandinavisch filter
Zuid-Amerikaans
5
Apply Zuid-Amerikaans filter
Mexicaans
4
Apply Mexicaans filter
Grieks
3
Apply Grieks filter
Russisch
3
Apply Russisch filter
Afrikaans
2
Apply Afrikaans filter
55383
1
Apply 55383 filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Appenzeller Classic-uientaart
9 jan 2018
Verwarm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten:
bladerdeeg
,
boter
,
olijfolie
, uien in partjes , geraspte Gruyère AOP
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Zwitsers
Hoofdgerecht
4 personen
Kaasfondue
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
20 sep 2011
Meng de maïszetmeel met de Kirsch. Hak de look en voeg hem bij de witte wijn. Warm de wijn op en voeg er de kaas ...
Ingrediënten: gemalen Gruyère, gemalen Beaufort, stokbroden,
look
, droge witte wijn
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Zwitsers
Hapje
4 personen