Scones met gegrilde appel en gerookte paling

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de appeltjes: schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Meng de appelschijfjes met agave ...
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits 4 personen

De Feestkeuken van Sofie: Mini worstenbroodjes ‘veggie & meat’

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Stoom de zoete aardappelen ± 20 min: ze moeten heel zacht worden. Laat ze afkoelen, schil ze en plet het vruchtvlees. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen , ei, ui, bladerdeeg, bloem
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits 6 personen

Broodje met roastbeef

Stefaan Daeninck

Snijd de croissants in schijfjes. ...
Ingrediënten: roquefort, aardbeien, verse munt, botercroissants, roastbeef
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Brits Broodjes 4 personen

Zelfgemaakte tonijndip

An Steyvers

Doe al de ingrediënten in de keukenrobot/blender en mix tot een dipsaus. Er mag nog een beetje structuur te zien ...
Ingrediënten: tonijn uit blik (natuur en uitgelekt), zure room, mayonaise, kappertjes, ui
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Brits 4 personen