Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Salades filter
Salades
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Keuken
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Vieruurtje
2
Apply Vieruurtje filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Soep
1
Apply Soep filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Vegetarisch
12
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
9
Apply Caloriearm filter
Veganistisch
2
Apply Veganistisch filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Vezelrijk
1
Apply Vezelrijk filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
2
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
8
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
6
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
17 jul 2015
Kook de aardappelen ongeveer 20 minuten in hun schil. ...
Ingrediënten: aardappelen,
tongfilets
,
kerstomaatjes
, kleine ui,
kappertjes
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Gratin van kabeljauw en groenten met verse kruiden
12 mei 2013
Verwarm de oven op 175 °C. Snijd de aardappelen, knolselder en bloemkool in dunne schijfjes. Maak de champignons ...
Ingrediënten:
aardappelen
,
knolselder
,
bloemkool
, boschampignons,
prei
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Hoofdgerecht
4 personen