Tongfilet in een romig sausje met kappertjes

Ingrediënten

Vis op de barbecue is altijd genieten, al is het wel oppassen met het delicate vlees dat makkelijk aan de rooster blijft kleven. Een oplossing hiervoor is de vis ‘in papillot’ te garen.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Lactosevrij
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de aardappelen ongeveer 20 minuten in hun schil.

  2. Neem een stuk aluminiumfolie (ongeveer 40 cm breed) en leg er de tongfilet op. Doe er 5 gehalveerde kerstomaatjes, wat versnipperde ui en 25 g kappertjes bij. Kruid af met peper en zout.

  3. Vouw het vel aluminiumfolie dubbel en giet er 60 ml Alpro Cuisine in. Doe nu de folie volledig dicht, zodat alle ingrediënten goed in de papillotten blijven zitten. Herhaal deze stappen met de drie andere tongfilets. Leg de papillotten op de barbecue of stop ze 25 minuten in de oven op 180 °C.

  4. Schik een papillot samen met wat gekookte aardappelen op een bord. Werk af met wat bieslook.

5
Average: 5 (1 vote)