Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Ingrediënten
-
600 g aardappelen
-
1 kleine ui
-
100 g kappertjes
-
zwarte peper en zeezout
Bereiding
Kook de aardappelen ongeveer 20 minuten in hun schil.
Neem een stuk aluminiumfolie (ongeveer 40 cm breed) en leg er de tongfilet op. Doe er 5 gehalveerde kerstomaatjes, wat versnipperde ui en 25 g kappertjes bij. Kruid af met peper en zout.
Vouw het vel aluminiumfolie dubbel en giet er 60 ml Alpro Cuisine in. Doe nu de folie volledig dicht, zodat alle ingrediënten goed in de papillotten blijven zitten. Herhaal deze stappen met de drie andere tongfilets. Leg de papillotten op de barbecue of stop ze 25 minuten in de oven op 180 °C.
Schik een papillot samen met wat gekookte aardappelen op een bord. Werk af met wat bieslook.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be