Amuses à la Bram: asperges, wonton en gebakken langoustine

Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Asperges  Mix de rucola samen met de druivenpitolie in een blender en laat het geheel goed doormixen. Laat ...
Ingrediënten: rucola, druivenpitolie, peper en zout, sushi-azijn, citroensap
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hapje 4 personen

Mini focaccia broodjes, mosterd en dragonolie, bresaola

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe de bloem met een snuif zout, look en tijm in een mengkom. Meng onder elkaar. Meng de gist met het lauwwarme ...
Ingrediënten: harde tarwebloem , droge gist, zeezout, lauw water, gedroogde tijm
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Gegrilde ravioli op Chinese wijze (gyoza)

Snijd de stelen en het blad van de Chinese kool in kleine stukjes en doe ze in een kom. Schep er wat zout door ...
Ingrediënten: Chinese kool, zout, varkensgehakt, sojasaus, oestersaus
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Japans Hapje 4 personen

Linzenpaté

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Week de linzen een nacht in water. Snij de prei, ajuin, wortel en look in kleine, fijne stukjes en stoof ze aan ...
Ingrediënten: wortel, wit van prei, look, groentebouillon, geweekte groene linzen
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Espuma van tomaten

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Zeef de gepelde tomaten in een kom. Voeg de halfgedroogde tomaten, ketchup, mosterd en geconcentreerde tomaat ...
Ingrediënten: gepelde tomaten uit blik, halfgedroogde tomaten, geconcentreerde tomaat, ketchup, mosterd
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hapje 4 personen

Asperges bénédicte met arista-al-forno

Christer Elfving

Schil de asperges en blancheer ze kort in kokend water. Snijd ze in drieën. Pel de bevroren kwarteleitjes in lauw ...
Ingrediënten: ei, broodkruim, frituurolie, bloem, eidooiers
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hapje 4 personen