Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Keuken
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
Belgisch
63
Apply Belgisch filter
Amerikaans
16
Apply Amerikaans filter
Frans
14
Apply Frans filter
Aziatisch
11
Apply Aziatisch filter
Italiaans
10
Apply Italiaans filter
Midden-Oosters
7
Apply Midden-Oosters filter
Brits
5
Apply Brits filter
Marokkaans
4
Apply Marokkaans filter
Indisch
3
Apply Indisch filter
Spaans
3
Apply Spaans filter
Japans
2
Apply Japans filter
Mediterraans
2
Apply Mediterraans filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Zuid-Amerikaans
2
Apply Zuid-Amerikaans filter
Grieks
1
Apply Grieks filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Hoofdgerecht
4
Apply Hoofdgerecht filter
Snack
1
Apply Snack filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
2
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Programma
Geen programma
48175
De Feestkeuken van Sofie
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont
-
De Feestkeuken van Sofie
17 dec 2018
Verwarm de oven alvast voor op 180 C°. ...
Ingrediënten:
eieren
,
bloem
,
melk
,
boter
,
Snufje zout
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Scandinavisch
4 personen
Kaneelbolletjes uit Zweden
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Giet de melk en de room in een steelpannetje en warm zachtjes op. Voeg de kardemon en de boter toe en laat mee ...
Ingrediënten: kardamon, verse gist, kristalsuiker, verse zachte boter, volle melk
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Scandinavisch
Dessert
4 personen