Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes

Boxy & Boxy

Je begint met het mengen van de gierst met het appelsap en de havermoutmelk. Dat mengsel laat je inkoken tot het ...
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Glutenvrije koekjes van amandel en chocolade

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Meng de amandelbloem samen met het zout, het natriumbicarbonaat en de schilfers van pure chocolade. ...
Ingrediënten: amandelpoeder, chocolade, zout, natriumbicarbonaat (baking soda), boter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Glutenvrije chocoladetaart met steranijs

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Taartbodem: ...
Ingrediënten: maïszetmeel, rijstmeel, guargom, soya boter, xanthaangom
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Ontbijtmuffins

Verwarm de oven voor op 170 graden. ...
Ingrediënten: havermout, banaan, eieren, sojamelk, bicarbonaat
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Gebak 4 personen