Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Salades filter
Salades
(-)
Remove Soep filter
Soep
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Keuken
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Belgisch
372
Apply Belgisch filter
Italiaans
153
Apply Italiaans filter
Aziatisch
52
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
41
Apply Amerikaans filter
Frans
29
Apply Frans filter
Spaans
23
Apply Spaans filter
Brits
19
Apply Brits filter
Marokkaans
14
Apply Marokkaans filter
Mediterraans
14
Apply Mediterraans filter
Zuid-Amerikaans
13
Apply Zuid-Amerikaans filter
Mexicaans
11
Apply Mexicaans filter
Indisch
10
Apply Indisch filter
Grieks
9
Apply Grieks filter
Japans
6
Apply Japans filter
Scandinavisch
6
Apply Scandinavisch filter
Thais
5
Apply Thais filter
Midden-Oosters
4
Apply Midden-Oosters filter
Russisch
4
Apply Russisch filter
Afrikaans
2
Apply Afrikaans filter
55383
1
Apply 55383 filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
3
Apply Beginner filter
Voor studenten
1
Apply Voor studenten filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
60007
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Fondue van Zwitserse kazen met gerookt en gedroogd vlees
9 jan 2018
Meng in een kom de Gruyère en 1 tl maiszetmeel. ...
Ingrediënten: geraspte Gruyère, maiszetmeel , geraspte Vacherin Fribourgeois , knoflook , droge witte wijn
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Zwitsers
Hoofdgerecht
4 personen
Appenzeller Classic-uientaart
9 jan 2018
Verwarm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten:
bladerdeeg
,
boter
,
olijfolie
, uien in partjes , geraspte Gruyère AOP
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Zwitsers
Hoofdgerecht
4 personen
Kaasfondue in brood
Loïc Van Impe
-
Loïc: Zot van Koken
27 feb 2020
Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten:
knoflook
, witte wijn,
krielaardappelen
,
broden
,
olijfolie
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Zwitsers
4 personen