Gin-Tonic: Martin Miller's Gin

Edward Vanhoutte

Haal de schil van een limoen met een dunschiller.  ...
Ingrediënten: Gin (Martin Miller's Gin), tonic (Fever Tree), limoen, komkommer,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits Cocktails 1 personen

Mojito Royal Pompelmoes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Mix de cocktail aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: pompelmoes, limoen, munt, agavesiroop, rum
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Zuid-Amerikaans 2 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: mosterd, citroen, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Voorgerecht 4 personen

Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen

Pieter Declercq

Snij een citroen in twee. Pers uit. Doe in elk glas de helft van het sap.  ...
Ingrediënten: gember, citroengras, citroenen, gembersiroop, ijsblokjes
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Brits 2 personen

Gestoofde prei met kaassaus en zalm

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de prei fijn. Smelt wat boter in een pan op een middelmatig vuurtje. Doe de prei in de schuimende boter en ...
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen

Glutenvrije en lactosevrije havermoutpap

Doe de havervlokken in een kommetje en voeg het kokende water toe. Roer goed.  ...
Ingrediënten: glutenvrije havervlokken , kokend water, plantaardige melk , 10 diepvriesframbozen, chiazaad
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Brits 1 personen

Klassiek Engels ontbijt

Ann Vertriest

Bak de worstjes en spek tot ze gaar zijn. Hou warm. Doe boter in een anti-kleefpan en bak hierin de tomaten en ...
Ingrediënten: eieren, varkensworstjes, gezouten spek, tomaten, champignons
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits 4 personen

Speciaal voor papa: Engels ontbijt

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 90°C. Verwijder het kroontje van de tomaten, snij ze in de helft en kruid met peper en ...
Ingrediënten: tomaten, arachideolie, aardappelen, spekreepjes, varkensniertjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer

Claudia Allemeersch

Kruid de zalmfilet met peper, snij de dille zeer fijn en bedek de filet hiermee. Druk goed aan. Meng het zout (1kg) ...
Ingrediënten: komkommer, verse dille, zalmfilet, grof zeezout, suiker
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen