Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
14
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
8
Apply Dessert filter
Voorgerecht
3
Apply Voorgerecht filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Soep
1
Apply Soep filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Dieet
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Vegetarisch
80
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
17
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
4
Apply Glutenvrij filter
Veganistisch
2
Apply Veganistisch filter
Diabetici
1
Apply Diabetici filter
Vetarm
1
Apply Vetarm filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Gratin dauphinois met courgette
13 mei 2013
Warm de Alpro Drink Nature en de Alpro Cuisine op in een steelpannetje. Voeg hier het laurierblaadje en geperste ...
Ingrediënten: plantaardige melk bv Alpro Drink Nature ,
plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine
,
knoflook
,
laurierblaadje
,
olijfolie
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht
4 personen
Messchedes in de oven
Pascale Naessens
20 sep 2011
Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk ...
Ingrediënten:
messchedes
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Hapje
4 personen