Chocolade en quinoapudding met verse kokos en amandelen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Zet de quinoa op met melk. Schraap het merg uit de vanillestok en voeg toe aan de melk. Voeg ook de vanillestok ...
Ingrediënten: verse kokosnoot, gluenvrije maïzena, kokosbloesemsuiker, zout, kokosmelk
Gevorderde Meer dan 90 minuten Dessert 4 personen

Appel-en peren amandeltaart met stevia

De MeesterBakker

KRUIMELDEEGDoe bloem op je aanrecht, snij de boter in kleine stukjes en leg deze op de bloem.  Kneed met je ...
Ingrediënten: bloem, water, zachte boter, zout, zelfrijzende bloem
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Dessert 4 personen

Suikervrije bloemkoolwafels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de wafeltjes: Doe de helft van een bloemkool in een cutter. Mix tot de structuur van couscous. ...
Ingrediënten: chocolade (70%), bloemkool, ei, eidooier, xylitol
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen