Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
32
Apply Belgisch filter
Amerikaans
9
Apply Amerikaans filter
Brits
5
Apply Brits filter
Frans
4
Apply Frans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Zwitsers
1
Apply Zwitsers filter
Maaltijd
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Remove Brunch filter
Brunch
Hoofdgerecht
166
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
32
Apply Dessert filter
Voorgerecht
22
Apply Voorgerecht filter
Lunch
13
Apply Lunch filter
Hapje
10
Apply Hapje filter
Bijgerecht
8
Apply Bijgerecht filter
Salades
5
Apply Salades filter
Soep
2
Apply Soep filter
Tussengerecht
2
Apply Tussengerecht filter
Snack
1
Apply Snack filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Madeleintjes met abrikozen en vin santo
4 okt 2012
Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter en laat afkoelen tot op kamertemperatuur. ...
Ingrediënten:
boter
,
eieren
, suiker,
bloem
,
bakpoeder
Beginner
Meer dan 90 minuten
Italiaans
Gebak
8 personen
Italiaanse appeltaart
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2017
Doe de boter in een kom, voeg er de suiker aan toe en meng goed. Doe de bloem en de bicarbonaat erbij en meng verder. ...
Ingrediënten: eieren, zeste van een citroen, melk,
bicarbonaat
, geweekte rozijnen
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
Dessert
4 personen
Panettone
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Doe de bloem in een kom. Warm de melk op tot hij lauw is en los de gist hierin op en giet dit bij de bloem. Voeg ...
Ingrediënten: gekonfijt fruit, amandelschilfers,
bloem
, kristalsuiker, rozijnen
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Italiaans
Gebak
4 personen