Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Expert filter
Expert
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Keuken
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Hoofdgerecht
11
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
10
Apply Hapje filter
Bijgerecht
7
Apply Bijgerecht filter
Voorgerecht
7
Apply Voorgerecht filter
Ontbijt
4
Apply Ontbijt filter
Snack
1
Apply Snack filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Diabetici
2
Apply Diabetici filter
Lactosevrij
2
Apply Lactosevrij filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
12
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
11
Apply Dit kan iedereen filter
Voor kinderen
3
Apply Voor kinderen filter
Voor studenten
1
Apply Voor studenten filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
4 jul 2014
Meng de ingrediënten voor de crumble met de vingers tot een kruimelig deeg. Leg op een bakplaat bakpapier en schik ...
Ingrediënten:
bloem
,
boter
, suiker,
amandelschilfers
, suiker
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Dessert
4 personen
Tatin van witloof
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
2 nov 2011
Smelt in een braadpan een klontje Alpro Bakken en braden. Als de boter goed warm is, bak je het witloof aan alle ...
Ingrediënten:
Flandria witloof
,
boter
, kristalsuiker,
bladerdeeg
,
balsamico azijn
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen