Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Keuken
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Belgisch
333
Apply Belgisch filter
Italiaans
123
Apply Italiaans filter
Frans
92
Apply Frans filter
Aziatisch
82
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
35
Apply Amerikaans filter
Spaans
17
Apply Spaans filter
Marokkaans
14
Apply Marokkaans filter
Thais
13
Apply Thais filter
Brits
11
Apply Brits filter
Scandinavisch
11
Apply Scandinavisch filter
Mexicaans
9
Apply Mexicaans filter
Japans
7
Apply Japans filter
Indisch
6
Apply Indisch filter
Mediterraans
4
Apply Mediterraans filter
Midden-Oosters
3
Apply Midden-Oosters filter
Zuid-Amerikaans
3
Apply Zuid-Amerikaans filter
Grieks
1
Apply Grieks filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Zwitserse notentaart
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
26 dec 2011
Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en kneed stevig tot een homogene massa. Draai het deeg in plastikfolie ...
Ingrediënten:
bloem
,
boter
, kristalsuiker,
ei
, eigeel
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Zwitsers
Dessert
4 personen
Kaasfondue met Zwitserse kazen
5 dec 2012
Halveer een teentje look en wrijf er de caquelon mee in. (U kunt het teentje look nadien eventueel in de caquelon ...
Ingrediënten:
L'Etivaz kaas
, Vacherin Fribourgeois AOC kaas, knoflook, droge witte wijn, borrelglaasje kirsch
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Zwitsers
4 personen
Kaasfondue
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Smeer de pot in met geraspte look. Doe er 3dl witte wijn in en breng aan de kook. Roer met de klopper. ...
Ingrediënten: kaas, Kirsch of Poire William, , witte wijn , look
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Zwitsers
Hoofdgerecht
4 personen