Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng alles voor de marinade. Warm op. ...
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Gevorderde Meer dan 90 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde ravioli op Chinese wijze (gyoza)

Snijd de stelen en het blad van de Chinese kool in kleine stukjes en doe ze in een kom. Schep er wat zout door ...
Ingrediënten: Chinese kool, zout, varkensgehakt, sojasaus, oestersaus
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Japans Hapje 4 personen

Tataki van bonito

Steek de metalen spiesen door een bonitofilet, zodat je hem boven het vuur kan leggen. Grilleer de filet aan beide ...
Ingrediënten: superverse tonijnfilets (bonito) van ca. 500gr totaalgewicht, metalen spiesen, kom met ijsblokjes, stuk verse gember, knoflook
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Tempura van Zeeuwse mosselen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Los de gist op in het lauwe water. Meng met bloem, zout en suiker. Laat gedurende 40 minuten rijzen en klop dan ...
Ingrediënten: gist, eigelen, wasabi, Vandemoortele Gebrande Sesamolie, suiker
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans Hapje 4 personen