Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Frans
1
Apply Frans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Hoofdgerecht
64
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
25
Apply Dessert filter
Voorgerecht
13
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
7
Apply Bijgerecht filter
Hapje
6
Apply Hapje filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Snack
1
Apply Snack filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
26 apr 2017
Voor het brood: verwarm de oven voor op 190°C. Mix lente-ui, spinazie, ei en olijfolie fijn. ...
Ingrediënten:
ricotta
, peper, zout, olijfolie, citroen
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Italiaans
4 personen
Madeleintjes met abrikozen en vin santo
4 okt 2012
Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter en laat afkoelen tot op kamertemperatuur. ...
Ingrediënten:
boter
,
eieren
, suiker,
bloem
,
bakpoeder
Beginner
Meer dan 90 minuten
Italiaans
Gebak
8 personen