Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Keuken
Remove Japans filter
Japans
Remove Russisch filter
Russisch
Belgisch
74
Apply Belgisch filter
Italiaans
20
Apply Italiaans filter
Frans
16
Apply Frans filter
Aziatisch
8
Apply Aziatisch filter
Brits
8
Apply Brits filter
Mexicaans
7
Apply Mexicaans filter
Indisch
6
Apply Indisch filter
Amerikaans
4
Apply Amerikaans filter
Spaans
4
Apply Spaans filter
Marokkaans
2
Apply Marokkaans filter
Mediterraans
2
Apply Mediterraans filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
23
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
8
Apply Hapje filter
Voorgerecht
7
Apply Voorgerecht filter
Dessert
3
Apply Dessert filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48173
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Russische salade
21 feb 2014
Schil de appel, snij in stukjes en besprenkel met citroensap. Schil de aardappelen en snij in stukken. ...
Ingrediënten:
appel
,
wortelen
,
aardappelen
,
augurken
,
erwten
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Russisch
Salade
4 personen
Gandaham sushi
Jeroen Meus
-
Met Meus en Vork
15 sep 2011
Bedek de nori-vellen voor ¾ met de Ganda Ham. ...
Ingrediënten: rijpe avocado's, Gandaham, nori-vellen, kruidenkaas, platte kaas of yoghurt
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Hoofdgerecht
4 personen