Russische salade

Ingrediënten

Dit is een eenvoudige salade: perfect als lunch, op de boterham of als lichte maaltijd.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Russisch
Vegetarisch
Salade

Bereiding

  1. Schil de appel, snij in stukjes en besprenkel met citroensap. Schil de aardappelen en snij in stukken. 

  2. Schil de wortelen, snij in stukjes. Snij de augurken overlangs en daarna in stukjes.

  3. Breng water aan de kook, voeg aardappelen en wortel toe en kook ze 7 minuten.

  4. Voeg de erwten toe en kook 3 minuten. 

  5. Laat het geheel enkele minuten afkoelen en uitlekken. 

  6. Giet alles in een kom en meng er ook de augurken en mayonaise bij. 

  7. Mix goed en kruid naar smaak.

0
Nog geen stemmen

Dit is een gerecht van Marta Majewska

Marta is een culinaire blogster, styliste en fotografe beter gekend als Princess Misia. Haar blog is een verzameling van speelse seizoensgebonden receptjes met verse en alternatieve ingrediënten. Ontdek hier haar website.