Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Diabetici filter
Diabetici
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Dieet
Remove Diabetici filter
Diabetici
Remove Vetarm filter
Vetarm
Vegetarisch
16
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
5
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
3
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
2
Apply Lactosevrij filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
4
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Pruimenconfituur met gember en stevia
28 jul 2016
Snijd het vruchtvlees van de pruimen in kleine stukjes en de gember in heel kleine blokjes. ...
Ingrediënten:
pruimen (zonder vel, zonder pit)
,
gember (vers)
, sinaasappel (sap), Pec Plus,
Pura Via Stevia (kristalkorrels)
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen
Kalfsblanket voor hartpatiënt
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Snij het kalfsvlees in blokjes van 2x3 cm. Leg de blokjes vlees in een kookpot en zet ze onder water, laat dit ...
Ingrediënten:
aardappel
,
courgette
, rundsbouillon,
ui
,
prei (wit)
Dit kan iedereen
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen