Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Snack filter
Snack
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Remove Snack filter
Snack
Hoofdgerecht
66
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
55
Apply Dessert filter
Hapje
9
Apply Hapje filter
Ontbijt
8
Apply Ontbijt filter
Voorgerecht
8
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
7
Apply Bijgerecht filter
Dranken
4
Apply Dranken filter
Salades
3
Apply Salades filter
Vieruurtje
3
Apply Vieruurtje filter
Soep
2
Apply Soep filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Moeilijkheid
Beginner
3
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
6
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
12
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
8
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Limoenkaastaart
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
21 jul 2013
Maak eerst de bodem. Neem hiervoor de koekjes en breek ze in grote stukken. Smelt de boter, los daar de suiker ...
Ingrediënten:
boter
, rietsuiker, verse kaas, petit beurre koekjes,
ricotta
Beginner
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Dessert
6 personen
Kaaskroketten
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
8 jan 2014
Smelt de boter in een pot en voeg de bloem toe. Laat even aanbakken tot een roux. Giet er de melk op en blijf roeren ...
Ingrediënten: melk, groentenbouillon, gemalen kaas,
bloem
,
boter
Beginner
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen
Hasseltse speculaas
15 sep 2011
Breng de boter op kamertemperatuur. Meng ze op tafel of in een kom met de suiker, het zout en de kaneel. Voeg de ...
Ingrediënten: zout,
kaneel
, eidooiers, koud water, honing
Beginner
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Gebak
4 personen