Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Macro-biotisch filter
Macro-biotisch
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
13
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Remove Macro-biotisch filter
Macro-biotisch
Vegetarisch
7
Apply Vegetarisch filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
3
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
56521
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Feesthapje van Vers Talent An: Toast met geitenkaas en witloofconfituur
An Steyvers
-
Vers Talent: lekker zuiders met An
20 dec 2017
Maak het witloof schoon en snij in kleine stukjes. Stoof aan in een scheutje olijfolie. ...
Ingrediënten:
grondwitloof
,
een scheutje olijfolie
,
suiker
,
verse tijm
,
roggebrood
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hapje
4 personen
Sint-Jakobsvruchten met tomaat en zalmeitjes
Pascale Naessens
24 mrt 2014
Maak een inkerving aan de onderkant van de tomaat in de vorm van een kruis. Snijd niet te diep, maar zorg ...
Ingrediënten:
Sint-Jakobsvruchten
,
tomaat
, zalmeitjes,
lente-ui
, hazelnootolie
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hapje
4 personen