Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Keuken
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Remove Indisch filter
Indisch
Belgisch
36
Apply Belgisch filter
Frans
19
Apply Frans filter
Italiaans
16
Apply Italiaans filter
Brits
4
Apply Brits filter
Aziatisch
3
Apply Aziatisch filter
Japans
1
Apply Japans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
13
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
10
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
8
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
12
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
Glamour Puds
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Tajine met lamsgehaktballetjes en zoete aardappelen
Rachida Ahali
15 sep 2011
Rol balletjes van het gehakt en zet koel weg. Kook de eieren hard en pel ze. ...
Ingrediënten:
gemberpoeder
,
kurkuma
,
olijfolie
, bladpeterselie,
koriander
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen
Gevulde Moorse duif met saffraansaus
Fatima Marzouki
6 okt 2012
Strooi de couscous in een grote schaal en doe er een mespuntje zout bij. Besprenkel met een beetje water en een ...
Ingrediënten:
couscous
, ijskoud water, neutrale olie, smen of boter,
ontvelde amandelen
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen
Chocoladetaart op West-Indische wijze
Eric Lanlard
-
Glamour Puds
9 okt 2011
Taartdeeg: Doe de boter en de poedersuiker in een kom en klop met een elektrische handmixer tot een romige massa ...
Ingrediënten:
zachte boter
, poedersuiker,
eidooier
,
gewone bloem
,
room
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Indisch
Dessert
4 personen