Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Keuken
Remove Indisch filter
Indisch
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
27
Apply Belgisch filter
Frans
11
Apply Frans filter
Amerikaans
6
Apply Amerikaans filter
Brits
3
Apply Brits filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Hoofdgerecht
155
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
17
Apply Dessert filter
Hapje
15
Apply Hapje filter
Lunch
14
Apply Lunch filter
Voorgerecht
12
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
9
Apply Bijgerecht filter
Soep
3
Apply Soep filter
Dranken
2
Apply Dranken filter
Salades
2
Apply Salades filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Snack
1
Apply Snack filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Glamour Puds
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Italiaanse appeltaart
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2017
Doe de boter in een kom, voeg er de suiker aan toe en meng goed. Doe de bloem en de bicarbonaat erbij en meng verder. ...
Ingrediënten: eieren, zeste van een citroen, melk,
bicarbonaat
, geweekte rozijnen
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
Dessert
4 personen
Baba met rum
Glamour Puds
21 nov 2011
Verwarm de oven voor op 170°C/gasovenstand 3. ...
Ingrediënten:
eieren
,
gewone bloem
,
gesmolten boter
, suiker,
gistpoeder
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Indisch
Dessert
6 personen