Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Indisch filter
Indisch
Remove Spaans filter
Spaans
Belgisch
37
Apply Belgisch filter
Frans
9
Apply Frans filter
Italiaans
6
Apply Italiaans filter
Aziatisch
5
Apply Aziatisch filter
Japans
1
Apply Japans filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hapje
7
Apply Hapje filter
Hoofdgerecht
5
Apply Hoofdgerecht filter
Dranken
3
Apply Dranken filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Snack
1
Apply Snack filter
Soep
1
Apply Soep filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
4
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
4
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48185
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie
-
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
21 mei 2013
Rooster een handvol amandelen in een pannetje en laat afkoelen. ...
Ingrediënten:
amandelen
,
komkommer
, geschilde, ontpitte vleestomaten,
sjalot
,
groene, ontpitte paprika
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Spaans
Soep
4 personen
Krokantje met gekonfijte foie gras, slaatje van waterkers, witte selder en Granny Smith met langoustines tandoori.
MasterChef
15 sep 2011
...
Ingrediënten:
citroen
, zuurdesembrood,
Fleur de Sel
, witte balsamico azijn,
olijfolie
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Indisch
Voorgerecht
4 personen