Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Keuken
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Remove Spaans filter
Spaans
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Lunch
1
Apply Lunch filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
2
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
9
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
3
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
3
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Frittata met paddenstoelen
13 nov 2013
Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit deze op een zacht vuur aan in een pan met wat olijfolie. ...
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren,
zachte geitenkaas
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Spaans
Hoofdgerecht
4 personen
Tonijn op 3 wijzen
Mijn Restaurant!
31 okt 2011
Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten:
Yellow-fin tonijn
,
rammenas
,
bieslook
, peper, zout
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen