Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Venusschelpen met serranoham en tomatensalade

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Verwarm de oven voor op 190°. ...
Ingrediënten: bieslook, citroenmelisse, walnotenolie, citroen, serranoham
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: mosterd, citroen, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Voorgerecht 4 personen