Tajine met gamba's en chermoula

Maak eerst de chermoula: wrijf de knoflook met het zout in een vijzel met een stamper fijn. Snijd de peterselie ...
Ingrediënten: gamba's, knoflook, bosje bladpeterselie, koriander, mild paprikapoeder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Dürum zelf maken

Zeef de bloem en het zout in een kom en voeg er geleidelijk het water aan toe terwijl je het deeg blijft kneden. ...
Ingrediënten: dürum bloem (harde tarwe), zout, water, plantaardige olie
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Speltpretzels

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap.  ...
Ingrediënten: Water, Gist, Volkoren roggemeel, Volkoren speltmeel, Pecorino
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Duits 4 personen