Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Salades filter
Salades
(-)
Remove Soep filter
Soep
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Italiaans
31
Apply Italiaans filter
Belgisch
18
Apply Belgisch filter
Aziatisch
4
Apply Aziatisch filter
Indisch
3
Apply Indisch filter
Spaans
3
Apply Spaans filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Remove Salades filter
Salades
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
2
Apply Caloriearm filter
Cholesterolarm
2
Apply Cholesterolarm filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
4
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Fris lenteslaatje
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
20 sep 2011
Snij de bonen, sluimererwtjes, raapjes, asperges, wortelen en courgette in stukken, en kook ze tot beetgaar (ongeveer ...
Ingrediënten:
courgette
, groene bonen,
asperges
, sluimererwtjes, wortelen
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Tarte tatin van witloof
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Als de boter goed warm is, bak je het witloof mooi bruin aan ...
Ingrediënten: kristalsuiker,
boter
,
witloof
,
bladerdeeg
, balsamicoazijn
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen