Jan in de zak

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem in een kom. Voeg de suiker, zout en de eieren erbij. Warm de melk zachtjes op in een steelpannetje ...
Ingrediënten: melk, gist, eieren, witte kristalsuiker, bloem
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Tomaat-garnaal met frietjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Voor de mayonaise: Meng het ei, de mosterd, peper, zout, azijn en citroensap met het water en voeg er vervolgens ...
Ingrediënten: peterselie, frietjes, mosterd, azijn, water
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Croissants met stevia

Begin door je oven voor te verwarmen op 170°C. ...
Ingrediënten: tarwebloem, zakje gist, ei, boter, karnemelk
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen