Bloemkoolsoep met venkelzaad

Verdeel de bloemkool in roosjes. Snipper de knoflook en ui fijn.  ...
Ingrediënten: bloemkool, knoflook, ui, venkelzaad, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij eventueel het steeltje van de vijgen. Maak een kruisvormige inkeping in de vijgen, maar snij net niet door. ...
Ingrediënten: vijgen, zachte geitenkaas, Ganda ham, amandelen, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Soepje van vongole

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de ui en snij fijn. Pel ook de tenen look en snij of plet fijn. Schil en snij de aardappelen in kleine blokjes ...
Ingrediënten: boter, zoete ui, look, tijm, aardappelen (loskokend)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen