Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Keuken
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
Belgisch
11
Apply Belgisch filter
Aziatisch
10
Apply Aziatisch filter
Italiaans
5
Apply Italiaans filter
Japans
3
Apply Japans filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
3
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
4
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48185
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir
-
MasterChef
1 aug 2012
Maak een marinade met olijfolie, zeste en sap van een halve citroen, een kleine eetlepel Indische curry, een teentje ...
Ingrediënten:
wilde heilbot, met vel en graat
,
limoen
, groene chili, Indische curry,
look
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Scandinavisch
Hoofdgerecht
4 personen