Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
(-)
Remove Soep filter
Soep
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
21
Apply Belgisch filter
Aziatisch
5
Apply Aziatisch filter
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Brits
2
Apply Brits filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Remove Soep filter
Soep
Hoofdgerecht
78
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
31
Apply Dessert filter
Voorgerecht
21
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
9
Apply Bijgerecht filter
Hapje
8
Apply Hapje filter
Lunch
6
Apply Lunch filter
Vieruurtje
3
Apply Vieruurtje filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Salades
1
Apply Salades filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
4
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
2 okt 2012
Verwarm de grill van de oven voor. Snijd het brood in sneetjes en steek vormpjes uit met een koekjesuitsteker. ...
Ingrediënten: voorverpakt briochebrood,
brie
,
pistachenoten
,
boter
, lavendelhoning
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Broodjes
8 personen
Uiensoep met witbier
Claudia Allemeersch
11 dec 2013
Maak de uien schoon, snijd de harde basis onderaan weg, halveer ze en snijd in gelijke plakjes. Stoof de ui ...
Ingrediënten: ajuin,
boter
,
bloem
, kippenbouillon,
witbier
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Soep
4 personen