Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
5
Apply Belgisch filter
Aziatisch
3
Apply Aziatisch filter
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Brits
1
Apply Brits filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
2
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
11 sep 2014
Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius. ...
Ingrediënten:
lijnbaars
, grof zeezout,
eiwit (2 eieren)
,
venkel
,
kerstomaatjes
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
4 personen
Zalm en groenten op de teppanyaki
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Verwarm de tepanyaki plaat op 240°C. ...
Ingrediënten: groene asperge,
lente-uitje
,
zalm
,
arachideolie
,
bloem
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Hoofdgerecht
4 personen