Bloemkoolsoep met venkelzaad

Verdeel de bloemkool in roosjes. Snipper de knoflook en ui fijn.  ...
Ingrediënten: bloemkool, knoflook, ui, venkelzaad, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Kervelsoep met croutons, balletjes en avocado

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de aardappelen. Snij in stukjes. Pel de uien. Snij in twee, maak inkepingen en snij in blokjes. Spoel de ...
Ingrediënten: kippenbouillon (of groentenbouillon), uien, selderstengels, wit van prei, aardappelen (loskokend)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Soep van rode biet met gegrilde kalfsfilet en gemarineerde tofu

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Bevochtig de snijplank. Schil en snij de rode biet. Stoof aan in wat olijfolie. Voeg een grof gesneden teentje ...
Ingrediënten: rode biet, pastinaak, ajuin, tomaat, look
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen