Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Hoofdgerecht
15
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
8
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
6
Apply Bijgerecht filter
Ontbijt
4
Apply Ontbijt filter
Hapje
3
Apply Hapje filter
Lunch
3
Apply Lunch filter
Salades
2
Apply Salades filter
Soep
2
Apply Soep filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
3
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
2
Apply Glutenvrij filter
Diabetici
1
Apply Diabetici filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
8
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
3
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Bavarois van plattekaas met aardbeien en framboos
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
9 mei 2014
Doe wat frambozencoulis in een glaasje. Zet 15 minuten in de diepvries. ...
Ingrediënten: magere plattekaas,
aardbeien
,
eiwitten
, suiker,
slagroom
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen
Tatin van witloof
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
2 nov 2011
Smelt in een braadpan een klontje Alpro Bakken en braden. Als de boter goed warm is, bak je het witloof aan alle ...
Ingrediënten:
Flandria witloof
,
boter
, kristalsuiker,
bladerdeeg
,
balsamico azijn
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen