Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Remove Frans filter
Frans
Italiaans
2
Apply Italiaans filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Hapje
3
Apply Hapje filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Snack
1
Apply Snack filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
1
Apply Lactosevrij filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
4
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
19
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
15
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Pieter Declercq
9 aug 2016
Voor de wortelburgers: schil en rasp de wortelen fijn. Snij de helft van een rode ui fijn. ...
Ingrediënten:
wortelen
, kikkererwten (uit blik), rode ui,
sesamzaadjes
,
tahin of sesampasta
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
4 personen
Tarte tatin van witloof
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Als de boter goed warm is, bak je het witloof mooi bruin aan ...
Ingrediënten: kristalsuiker,
boter
,
witloof
,
bladerdeeg
, balsamicoazijn
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen