Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Soep filter
Soep
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
25
Apply Belgisch filter
Aziatisch
7
Apply Aziatisch filter
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Snack filter
Snack
Remove Soep filter
Soep
Hoofdgerecht
119
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
41
Apply Dessert filter
Hapje
22
Apply Hapje filter
Voorgerecht
21
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
19
Apply Bijgerecht filter
Lunch
12
Apply Lunch filter
Dranken
6
Apply Dranken filter
Vieruurtje
6
Apply Vieruurtje filter
Ontbijt
5
Apply Ontbijt filter
Brunch
3
Apply Brunch filter
Salades
1
Apply Salades filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
6
Apply Dit kan iedereen filter
Voor kinderen
1
Apply Voor kinderen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Oliebollen met bloemsuiker
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
23 nov 2011
Voeg de bloem, het water en het snuifje zout samen in een kom. Brokkel de gist in de melk en verwarm dit tot de ...
Ingrediënten:
bloem
,
eieren
,
bloemsuiker
,
verse gist
, zout
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Dessert
4 personen
Uiensoep met witbier
Claudia Allemeersch
11 dec 2013
Maak de uien schoon, snijd de harde basis onderaan weg, halveer ze en snijd in gelijke plakjes. Stoof de ui ...
Ingrediënten: ajuin,
boter
,
bloem
, kippenbouillon,
witbier
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Soep
4 personen