Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Grieks filter
Grieks
(-)
Remove Midden-Oosters filter
Midden-Oosters
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Midden-Oosters filter
Midden-Oosters
Belgisch
8
Apply Belgisch filter
Italiaans
5
Apply Italiaans filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Lunch filter
Lunch
Hoofdgerecht
9
Apply Hoofdgerecht filter
Bijgerecht
7
Apply Bijgerecht filter
Hapje
5
Apply Hapje filter
Voorgerecht
5
Apply Voorgerecht filter
Dessert
3
Apply Dessert filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Salades
1
Apply Salades filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
56891
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari
-
Open keuken met Sandra Bekkari
13 nov 2017
Maak de tabouleh aan de hand van de video. ...
Ingrediënten:
bloemkool
,
granaatappel
,
kikkererwten
, zongedroogde tomaten,
Ras el hanout
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Midden-Oosters
Salade
4 personen
Rory's hartige pannenkoekjes
Sophie Dahl
1 okt 2011
Maak om te beginnen de vulling. Laat de spinazie met een klein beetje olijfolie in een koekenpan slinken, laat ...
Ingrediënten:
verse spinazie
,
olijfolie
,
zachte geitenkaas
,
gehakte peterselie
, peper
Beginner
Minder dan 15 minuten
Frans
Hoofdgerecht
2 personen