Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus

Claudia Allemeersch

Snijd de venkel flinterdun en leg die op ijswater, zo wordt de venkel krokant. Hou wat restjes venkel apart voor ...
Ingrediënten: Lacroix kreeftenfond, gesnipperd sjalotje, look, tomatenpuree, Pastis of Ricard
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Thaïse wontonsoep

Ann Vertriest

Doe de rauwe scampi's, vissaus, limoensap, suiker, soyasaus in een kom en mix met een handmixer. Roer er de grijze ...
Ingrediënten: wontonvelletjes, rauwe scampi (schoongemaakt), grijze garnalen, sojasaus, vissaus
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Soep 4 personen

Kastanjesoep met tartaar van sint-jacobsvruchten

Wout Bru - Sofie in de keuken van

Snij de kastanjes in grove stukken en versnipper een ui. Fruit beiden aan met olijfolie in een pan. Blus met een ...
Ingrediënten: voorgekookte kastanjes, ui, olijfolie, Cognac, kippenbouillon
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Soep 4 personen