Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Italiaans
4
Apply Italiaans filter
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
7
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
4 jul 2014
Meng de ingrediënten voor de crumble met de vingers tot een kruimelig deeg. Leg op een bakplaat bakpapier en schik ...
Ingrediënten:
bloem
,
boter
, suiker,
amandelschilfers
, suiker
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Dessert
4 personen
Pastinaaksoufflé
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
24 nov 2011
Schil de pastinaak en snijd ze in blokjes, smelt de boter in een kookpot en stoof de pastinaak aan. Giet er water ...
Ingrediënten:
pastinaak
, bakboter, water, geraspte Emmentaler,
eieren
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen