Sushi

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de rijst gaar en meng er de azijn, de suiker, peper en zout door, hak de lenteuitjes, gember en koriander ...
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Japans Voorgerecht 4 personen

Garnalenbisque

Ann Vertriest

Stoof de garnalenpantsers en koppen aan in wat boter in een gewone braadpan. Wanneer ze beginnen te verkleuren ...
Ingrediënten: garnalen koppen en pantsers, (versgepelde) garnalen, cognac, ajuin, fijngesnipperd, look, fijngesnipperd
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Frans Soep 4 personen

Rijstnoedelsoep met kip

Truong Thi Quyên (Gwen)

Was de kip. Snijd de ui in stukken. Bak steranijs, gember, kaneelstokjes, kruidnagels even in een pan met anti-kleeflaag. ...
Ingrediënten: witte radijs (daikon), kip van 1 kg, water, ui, steranijs
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Soep 4 personen