Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
14
Apply Belgisch filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Remove Snack filter
Snack
Hoofdgerecht
43
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
28
Apply Dessert filter
Voorgerecht
18
Apply Voorgerecht filter
Hapje
13
Apply Hapje filter
Bijgerecht
8
Apply Bijgerecht filter
Lunch
5
Apply Lunch filter
Vieruurtje
5
Apply Vieruurtje filter
Dranken
3
Apply Dranken filter
Soep
3
Apply Soep filter
Salades
2
Apply Salades filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Dieet
Vegetarisch
2
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
3
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
3
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
2 okt 2012
Verwarm de grill van de oven voor. Snijd het brood in sneetjes en steek vormpjes uit met een koekjesuitsteker. ...
Ingrediënten: voorverpakt briochebrood,
brie
,
pistachenoten
,
boter
, lavendelhoning
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Broodjes
8 personen
Scones
15 sep 2011
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een bakpapier op een ovenplaat. ...
Ingrediënten: koude boter,
ei
, melk, fijne suiker, bakpoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Gebak
4 personen
Oliebollen met bloemsuiker
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
23 nov 2011
Voeg de bloem, het water en het snuifje zout samen in een kom. Brokkel de gist in de melk en verwarm dit tot de ...
Ingrediënten:
bloem
,
eieren
,
bloemsuiker
,
verse gist
, zout
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Dessert
4 personen