Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
3
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Remove Snack filter
Snack
Hoofdgerecht
34
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
12
Apply Dessert filter
Hapje
9
Apply Hapje filter
Voorgerecht
9
Apply Voorgerecht filter
Lunch
5
Apply Lunch filter
Bijgerecht
4
Apply Bijgerecht filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Dieet
Vegetarisch
2
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Voor kinderen
1
Apply Voor kinderen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
2 okt 2012
Verwarm de grill van de oven voor. Snijd het brood in sneetjes en steek vormpjes uit met een koekjesuitsteker. ...
Ingrediënten: voorverpakt briochebrood,
brie
,
pistachenoten
,
boter
, lavendelhoning
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Broodjes
8 personen
Scones
15 sep 2011
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een bakpapier op een ovenplaat. ...
Ingrediënten: koude boter,
ei
, melk, fijne suiker, bakpoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Gebak
4 personen
Oliebollen met bloemsuiker
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
23 nov 2011
Voeg de bloem, het water en het snuifje zout samen in een kom. Brokkel de gist in de melk en verwarm dit tot de ...
Ingrediënten:
bloem
,
eieren
,
bloemsuiker
,
verse gist
, zout
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Dessert
4 personen