VTM Koken At The Festivals: antikatertip stoofpotje met tomaat, ei en chorizo

Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals

Snij de paprika en ui in stukjes. Snij ook de chorizo in stukjes. ...
Ingrediënten: chorizo, ei, tomatenblokjes uit blik, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans 1 personen

Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten

Snijd de vijgen in stukjes. ...
Ingrediënten: potjes (230ml), vijgen, citroen (enkel zeste), citroensap, sinaasappelsap (versgeperst)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 1 personen

Klassiek Engels ontbijt

Ann Vertriest

Bak de worstjes en spek tot ze gaar zijn. Hou warm. Doe boter in een anti-kleefpan en bak hierin de tomaten en ...
Ingrediënten: eieren, varkensworstjes, gezouten spek, tomaten, champignons
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits 4 personen

Perzikenconfituur met prosecco

Snijd de perziken in kleine stukjes. Doe de stukjes samen met het sap en de prosecco in een kookpot. Laat het geheel ...
Ingrediënten: vruchtvlees van witte perziken (zonder schil en pit), citroen, limoen, Prosecco Extra Dry (bv. Riccadonna), confituursuiker (versie 500g suiker voor 1kg fruit)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen