Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
20
Apply Belgisch filter
Italiaans
6
Apply Italiaans filter
Amerikaans
3
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
3
Apply Aziatisch filter
Grieks
1
Apply Grieks filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Maaltijd
Hapje
2
Apply Hapje filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Vegetarisch
24
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
3
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
4
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
De Keuken van Sofie
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
9 feb 2017
Voor de appeltjes: schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Meng de appelschijfjes met agave ...
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Brits
4 personen
Artisjok bereiden
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Zet een kookpot met het water op het vuur en kruid goed met peper en zout. Voeg de PH-groentebouillon toe en het ...
Ingrediënten: peper, zout,
artisjok
,
bloem
, citroen
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
4 personen