Scones met tzatziki en zalm van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de scones aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: wortelen, peper, zout, olijfolie, tijm
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Geplette erwten en tuinbonen op toast

Jamie Oliver - Jamie at Home

...
Ingrediënten: extra Vergine olijfolie, munt (blaadjes), tuinbonen met peul (of 250gr zonder), erwten in de dop (of 150gr zonder peul), pecorinokaas (+ extra voor garnituur)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits Hoofdgerecht 4 personen

Hazelnootcake met rode biet

Eric Lanlard - Glamour Puds

Verwarm de oven voor op 200 ºC/gasovenstand 6. ...
Ingrediënten: plantaardige olie, lichtbruine suiker, rauwe geraspte rode biet, walnoten (gehakt), hazelnoten (geroosterd & gehakt)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits Dessert 4 personen

Zoet kruimeldeeg op grootmoeders wijze

Jamie Oliver - Jamie at Home

Zeef de bloem van op een hoogte op een schoon werkblad en zeef daarbovenop het suikerglazuur. Kneed met je handen ...
Ingrediënten: koude kwaliteitsboter, in kleine blokken gesneden, 500 g biologische bloem zonder bakpoeder, neem wat extra voor het bestuiven, citroen (schil), grote scharreleieren of biologische eieren, geklopt, melk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits Dessert 4 personen

Open keuken met Sandra Bekkari: Scones met rabarbercompote

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Havermeel, Bakpoeder, Zout, Ei, Haverdrink
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen